home
     
 

 
BOSE Professional
 
Online Store
 
MA Lighting
 
Fender
 
Roland
 
DYNACORD
 
Boss
 
Sennheiser
 
Behringer
 
Yamaha
 
Line-6
 
paiste
 
tc
 
esp
 
CAYIN Ценова листаЦенова листа


Диджитал сайнейдж (Digital signage) е най-модерната и революционна форма на "out-of-home" мултимедийна реклама. Съдържанието излъчвано от Digital signage системата може да има не само рекламен, а също така и презентационен, информационен и образователен характер. Приложението на този тип системи е изключително широко. В барове, казина, хотели, ресторанти, големи търговски центрове и малки супермаркети, банки, летища, гари, университети или просто на улицата, информацията от Digital signage достига до аудиторията за която е предназначена чрез LCD или плазмен дисплей, LED табло или видео проектор с екран.        
Освен дисплея, Digital signage системата е изградена от още няколко компонента - Digital signage плейър и сървър. Тези устройства комуникират по между си чрез локална мрежа или чрез интернет, което прави цялата система изключително лесна за облужване и подръжка. Всеки един плейър или сървър може да бъде управляван от компютъра на бюрото Ви без да се налага да излизате от офиса или да изпращате хора на място. Същевременно Digital signagе системата има още редица предимства. Специализираният софтуер който получавате с устройствата, позволява програмиране на излъчване на определено съдържание в определено време на определено място.                  Приложение:
  • Гари, летища или спирки на градския транспорт – информация за полетите или за оставащото време до пристигане на превозното средство.
  • Реклама на мястото на продажбата  – промоции на определени стоки и услуги предлагани  целодневно или почасово в различни точни на търговският обект.
  • Меню бордове в заведения за бързо хранене
  • Туристическа информация за предлаганите атракции и развлечения в хотела.
  • Информация касаеща студентите от различни департаменти и факултети в учебното заведение.
  • Програмата на прожекциите и представленията в театри и кина.
  • Курсове на валутите и ценните книжа, информация за лихвените проценти и промоционални условия за кредитиране в банкови институции.

  www.cayintech.com   
 
 
--> -->